Om Tryckeriet

Vad gör vi på tryckeriet?

På Gammelhuset tryckeri jobbar vi på gammalt vis med tryckpressar som idag inte längre används i så stor utsträckning. Här jobbar vi med kvalitet och hantverkskänsla framför kvantitet och digital exakthet. Vi satsar också på att driva ett hållbart tryckeri med miljövänliga färger och återvunnet papper.

Vill Ni ha ett unikt visitkort, inbjudningskort med mera så är det oss ni ska kontakta!

För att göra det lite lättare att hitta fram till en design som passar just Ert ändamål så jobbar vi utifrån ett kartotek av papper och kuvert, klichéer och typsnitt. Men självklart finns också möjligheten att arbeta med en befintlig design eller att skapa en helt unik design. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vår miljöpolicy

Hur vi väljer att producera och konsumera påverkar i stor grad klimatet och vår miljö. Vi på Gammelhuset har valt att driva ett tryckeri med så liten negativ miljöpåverkan som möjligt.

Vi använder växtbaserade, vattenlösliga och giftfria färger. Vi slipper inte bara oroa oss för efterhanteringen av färgrester utan även risken att skadas av vår arbetsmiljö. Vi behöver inte använda starka lösningmedel eller inandas giftiga ångor. Det tycker vi är fantastiskt!

Vår maskinpark är återvunnen och delvis strömlös och vi använder miljöcertifierat och återvunnet papper.